Anlık Bildirim

Xbox Insider güncellemesi, hızlı devam etme özelliğinde yaşanan problemleri ortadan kaldırıyor

Xbox Series X / S’nin, desteklenen oyunları askıya alan ve daha sonra geri döndüğünüzde daha hızlı açılmalarını sağlayan Hızlı Devam özelliği aldığı son güncellemeyle tüm sorunları ortadan kaldırıyor

Microsoft, Xbox Series X/S'yi piyasaya sürdüğünden beri lanse edilen "Hızlı devam Etme" özelliğiyle ilgili sorunlar yaşıyor. Hızlı Devam özelliği, aynı anda üç oyunun kaydetme durumunu korumasını sağlıyor, böylece bir oyundan diğerine hızlı ve kolay bir şekilde atlamanıza izin veriyor. Microsoft, Hızlı Devam özelliği için geçtiğimiz günlerde bir dizi güncelleme ve düzeltme yayınladı, ancak özellik güvenilmez olmaya devam ediyor ve genellikle oyuncuları, ilerlemeleri düzgün bir şekilde kaydetmek yerine oyunları yeniden başlatmaya zorluyor. Microsoft, Xbox Insider üyeleri için hızlı devam özelliğinde yaşanan problemleri ortadan kaldıran yeni bir sistem güncellemesi yayınladı. Güncellemenin içeriği ise şu şekilde;

Microsoft'tan, Xbox hızlı devam özelliğine yeni güncelleme Tam Boyutta Gör

Giderilen sorunlar

Xbox mühendislerinin sıkı çalışması sayesinde, aşağıdaki problemlerin giderildiğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz:

Oyunlar

  • Devam ederken ve daha sonra yeniden yüklerken bazı hızlı devam başlıklarının siyah bir ekran göstermesine neden olan bir hata düzeltildi.

Sistem

  • Konsoldaki yerel dilleri düzgün bir şekilde yansıtmak için çeşitli güncellemeler uygunlandı.
  • Not: Geliştirme önizleme programına katılan kullanıcılar menülerde tuhaf yazı şekilleriyle karşılaşabilir.

Dolby Vision, Edge tarayıcı, Microsoft'un bildiği ve üzerinde çalıştığı daha fazlasıyla ilgili bir dizi problemler de var. Bilinen sorunların tam listesine buradan göz atabilirsiniz. Xbox Insider programı tüm oyuncular için kullanıma açık bir uygulamadır - Xbox Insider Hub'ı konsolunuzdaki veya Windows 10 cihazınızdaki Microsoft mağazasından indirmeniz yeterlidir. Programa katılabilir ve en yeni güncellemelere erken erişim sağlayabilirsiniz.

Xbox Insider alfa güncellemesi bugün kullanıma sunulacak. Hızlı Devam düzeltmelerinin standart kullanıcılara ne zaman sunulacağına dair bir haber yok, ancak bu haftalar hatta aylar sürebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim