Anlık Bildirim

Microsoft, yeni Windows özelliklerini sızdıranları Insider programından atıyor

Yazılım devi Microsoft henüz genel kullanıma sunulmayan yeni Windows özelliklerinin ifşa olmasından rahatsız. Şirket bu konuda bilgi sızdıran üyeleri Windows Insider programından atmaya başladı.
Microsoft'tan yeni Windows özelliklerini sızdıranlara yaptırım Tam Boyutta Gör
Microsoft son dönemde kullanıcıların Windows işletim sistemine eklenecek yeni özellikleri test etmelerine fırsat veren Windows Insider programını geliştirmek için büyük bir çaba sarfediyor. Ancak programdaki bazı katılımcıların, konumlarından istifade ederek yeni özellikleri "ifşa etmesi" şirketin canın sıktı.

Geçtiğimiz günlerde tanınmış bir geliştirici ve Windows Insider MVP'si olan FireCube, programa katılımının Microsoft tarafından sonlandırıldığını duyurdu. Bunun nedeni FireCube'un daha önce web sitesinde Windows Copilot özelliğini etkinleştirmek için ViveTool'un nasıl kullanılacağına dair bir makale yayınlamış olmasıydı.

Program üyeleri sıklıkla uyarılıyor

Programın bir diğer eski katılımcısı olan Rafael Rivera ise MVP olduğu dönemde Microsoft çalışanlarının kendisiyle düzenli olarak iletişime geçerek yeni sistem özelliklerinin zamanından önce gösterilmesinden şikayet ettiklerini ve gizlilik anlaşmasından bahsettiklerini söyledi.

Windows Insider MVP, yeni Windows özelliklerini önceden deneyimleme ve bunlar üzerinde görüş bildirme olanağı sağlamak için tasarlanmış bir program. Bu programın üyeleri, yeni özellikleri ilk öğrenen kişiler olma ve geliştirme sürecine yardımcı olmak için geri bildirim sağlama fırsatına sahip oluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim