Anlık Bildirim

Windows 12, Haziran 2024'te çıkabilir: İşte detaylar

Tayvan basınında yer alan haberlere göre Microsoft üretken yapay zeka odaklı Windows 12'yi Haziran 2024'te piyasaya sürecek. Taipei'de düzenlenen bir fuarda bu konuda bazı ayrıntılar ortaya çıktı.

Windows 12, Haziran 2024'te çıkabilir: İşte detaylar Tam Boyutta Gör

Commercial Times'tan gazeteciler Taipei'de her yıl düzenlenen Tayvan Medikal Teknoloji Fuarı'na katılarak Acer, Quanta, MSI, Compal, Pegatron ve Gigabyte gibi önemli şirketlerin temsilcileriyle görüşme fırsatı buldu. Yapılan konuşmalarda söz dönüp dolaşıp Windows'a geldi.

Basın mensupları sektörün önde gelen isimlerine 2024'ün ana iş trendleri hakkında sorular yöneltti. Neredeyse hepsi önümüzdeki yıl yapay zekalı bilgisayar endüstrisinin hızla gelişeceğine ve üretken yapay zeka odaklı Windows 12'nin bu büyümenin ana itici gücü olacağına inanıyor.

Windows 12, Haziran 2024'te çıkabilir: İşte detaylar Tam Boyutta Gör

Çıkış tarihi ima edildi

Microsoft'un bir sonraki işletim sisteminin Haziran 2024'te piyasaya sürüleceğini iddia eden üst düzey yöneticiler de var. Bu tür imalarda bulunan isimler arasında Acer CEO'su Jason Chen ve Quanta Computer Yönetim Kurulu Başkanı Barry Lam yer alıyor.

Diğer teknoloji şirketlerinin temsilcileri de 2024 yazında gelirlerinde önemli bir artış bekliyor. Bu artış, Windows 12 tabanlı yeni ürünlerin pazara sunulmasından kaynaklanacak. Daha önce Intel de "büyük bir Windows yenilemesi" sayesinde gelecek yıl işlemci satışlarında artış beklediğini açıklamıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8799 kez okundu.
33 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 12 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim