Anlık Bildirim

Microsoft, üç katlı bir akıllı telefonun patentini aldı: Surface Trio mu geliyor?

Teknoloji devi Microsoft, katlanabilir akıllı telefon pazarı için üç katlı bir cihazın patentini aldı. Cihaz, Microsoft Surface Trio olarak adlandırılabilir.    

Microsoft, üç katlı bir akıllı telefonun patentini aldı Tam Boyutta Gör

Microsoft, katlanabilir akıllı telefon pazarına yeni bir üç katlı telefon eklemek istiyor gibi görünüyor. ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi'nden(USPTO) alınan 'Çoklu panel görüntü cihazı' başlıklı patenti, şirketin yeni katlanabilir telefon tasarımına bir bakış sunuyor.

Üç katlı Microsoft cihazı

Teknoloji devi Microsoft, Surface Duo ve Surface Duo 2  katlanabilir telefonlarıyla pazarda kendine büyük bir yer bulamazken yine de katlanabilir cihazlar üzerinde çalışmaya devam ediyor. Şirket tarafından alınan son patent bu çalışmalar hakkında bazı bilgiler sunuyor.

Microsoft, üç katlı bir akıllı telefonun patentini aldı Tam Boyutta Gör

Microsoft'un patentin detaylarına ve görseline bakıldığında üç ayrı bölümden oluşan büyük bir ekranlı ve ekranların katlanabilmesi için iki menteşe sistemli bir cihaz görülüyor.

Patentte cihazın teknik özelliklerine dair bir detay bulunmuyor ve şirketin cihaz isimlendirmelerine bakıldığında üç katlı Microsoft telefonunun gerçeğe dönüştürülmesi halinde Microsoft Surface Trio adını alması muhtemel görünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim