Anlık Bildirim

Michael Saylor: "MicroStrategy BTC Satmayacak"

Kasasında çok sayıda Bitcoin bulunduran MicroStrategy şirketinin CEO’su Michael Saylor, Bitcoin satmayı planlamadığını açıkladı.                                  

MicroStrategy, BTC Satacak mı? CEO'dan açıklama Tam Boyutta Gör

Kripto para piyasasındaki genel satışlara rağmen, MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, şirketinin Bitcoin’lerini (BTC) satmayı planlamadığını açıkladı. MicroStrategy genelikle yaptığı Bitcoin alımlarıyla gündeme geliyor. Bu kez gündeme gelme sebebi ise sahip olduğu Bitcoin’ler oldu. 

Michael Saylor, MicroStrategy’in Bitcoin Satmayacağını Söyledi

Bilindiği üzere MicroStrategy, Bitcoin satın alan ve elinde en çok BTC tutan şirket. Kripto para piyasasındaki aşağı yönlü hareketlerden sonra gözle doğal olarak bu, elinde en çok BTC tutan şirkete çevrildi. MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, şirketin 5 milyar dolarlık Bitcoin birikimini asla satma planlarının olmadığını söyleyerek, kafalardaki soruyu yanıtlamış oldu. CEO, şirketin genel politikasının Bitcoin’i satmak yerine elinde tutmak olduğunu vurguladı.

MicroStrategy CEO’su Michael Saylor hala Bitcoin’in hisse senedi geri alım olayları için en iyi enflasyon korumalarından biri olduğunu düşünüyor. Sektördeki uzmanlar ise bu konuda tarihsel veri eksikliği nedeniyle Michael Saylor’un bu görüşünü desteklemiyor.

Michael Saylor, satış konusunda kripto para piyasasındaki yatırımlarından kâr alma gibi bir düşüncelerinin olmadığınıda söyledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim