Anlık Bildirim

Binance TR ekibinin Meclis turunda neler konuşuldu?

Kripto para yasa tasarısı kapsamında yapılan paydaş görüşmelerinde sıra borsalara geldi. Binance TR ve BTC Türk yetkilileri dün itibariyle Mustafa Elitaş ile görüşme gerçekleştirdi. 

Binance TR Tam Boyutta Gör

Kripto para topluluğunun merakla beklediği yeni yasa tasarısına son şekil verilirken paydaşlarla olan görüşmeler de devam ediyor. Dün Binance TR ve BTC Türk yetkilileri Mecliste ağırlanmıştı. Görüşmeye ilişkin bir basın duyurusu geldi.

Binance TR açıklama yaptı

AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş tarafından dün itibariyle Binance TR ve BTC Türk yetkililerinin Meclise davet edildiği bilgisi bizzat Elitaş tarafından verilmişti. Bir fikir alış verişi tarzında gerçekleşen görüşmelerde detaylar da belli oldu. 

Yapılan açıklamaya göre kripto varlıkların düzenlenmesi ile ilgili dünyadaki en iyi örneklere dayanan öneriler masaya yatırıldı. Her iki taraf da bu önerilere ilişkin düşüncelerini sundu. Elbette sonuç ne oldu bilinmiyor ancak zaten sonuca gidecek bir görüşme değildi. Şimdilik sektör temsilcilerinin önerilerinin değerlendirilmesi aşaması diyebiliriz. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim