Anlık Bildirim

Samsung Gear S3 Türkiye’de! İşte fiyatı ve diğer detaylar:

Samsung, geçen yılın en beğenilen akıllı saat modellerinden olan Gear S2’nin ardından serinin yeni üyesi Gear S3’ü ülkemizde satışa sunuyor. İşte cihazın fiyatı ve diğer detayları:
IFA 2016 kapsamında tanıtılan Samsung’un yeni Gear S3 akıllı saati sonunda ülkemizde vitrinlerde yer almaya hazırlanıyor. Gorilla Glass SR+ özel koruyu ekranı ile çizilmelere ve çarpmalarda kırılmalara karşı dayanıklı bir yapıda olan akıllı saat, tasarımından teknik özelliklerine kadar heyecan verici nitelikler taşıyor.

İki farklı modeli bulunan saatin Gear S3 Classic versiyonu daha klasik bir hava taşırken, Frontier versiyonu gençleri ve sporcuları hedefliyor. 1GHz saat hızında çalışan işlemciye sahip olan saat, 380mAh kapasiteli piliyle 4 güne kadar kullanım imkanı tanıyor. Saatte yer alan 4GB hafızanın 2GB’lık kısmı boş durumda. Dilerseniz bu alana müziklerinizi atıp doğrudan saat üzerinden dinleyebiliyorsunuz.

IP68 sertifikasıyla 1.5 metreye kadar suya dayanıklılık, MIL-STD-810G standartlarında dayanıklılık, entegre hoparlör, barometre, NFC, ivmeölçer, jiroskop gibi birçok yerleşik teknolojiye sahip olan Gear S3, Tizen temelli işletm sistemine sahip ve Android uygulaması aracılığı ile akıllı telefonlarla bağlantı kuruyor. Mağazadan saate özel uygulamalar indirebilmek mümkün.


Kullanıcılar, çok sayıda sofistike saat arayüzü ve kayış seçeneği* sayesinde, tercihlerine ve ihtiyaçlarına göre saat deneyimlerini kişiselleştirebiliyor. 16 milyon renge sahip Her Zaman Açık Ekran (AOD) özelliği sayesinde, Gear S3’ün ekranı kararmıyor ve her zaman saati gösterebiliyor. Kullanıcılar, önceden tasarlanmış saat arayüzlerini kullanabilecekleri gibi, kendi tasarımlarını da yapabiliyorlar. 

Konum Takibi ile zor durumlarda Gear S3 yardımcı oluyor

Tüketicilerin güvenliği düşünülerek tasarlanan Gear S3 ile kullanıcılar, zor bir durum halinde telefonları ellerinin altında değilken bile aile üyelerine, arkadaşlarına veya yardım ekiplerine konum hakkında bilgi veren SOS mesajı gönderebiliyor ve konum takibini etkinleştirebiliyor. 

Samsung Gear S3 Fiyatı Ne Kadar? Ne Zaman Satılacak?

Gear S3’ün LTE destekli modeli ülkemizde satışa sunulmayacak. Küresel ölçekte Frontier ve Classic modelleri için fiyat farkı uygulanmamıştı. Samsung Türkiye de iki ürün için de aynı fiyat belirlemiş. Hem Gear S3 Classic hem de Gear S3 Frontier 1299TL’den satılacak. Apple Watch modellerinin silikon kılıflı en ucuz versiyonunun ülkemize 1399TL’den giriş yaptığını düşünürsek Samsung’un daha hesaplı bir fiyatlandırmaya gittiği görülebilir.

Türkiye’deki lansmandan görüntüler sıcağı sıcağına galerimizde!

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12389 kez okundu.
18 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı saat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim