Anlık Bildirim

Mobil oyun Rush Rally 3'ün yeni eklenti paketi Gravel Tracks 19 Kasım'da geliyor

2019 yılında yayınlanan, mobil cihazlarda popüler olan Rush Rally serisinin üçüncü oyununa yeni bir eklenti paketi geliyor. Gravel Tracks isimli paket 19 Kasım'da yayınlanacak.

Mobil oyun Rush Rally 3'ün yeni eklenti paketi  Gravel Tracks 19 Kasım'da geliyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Brownmonster Limited'ın yaptığı mobilz cihazların popüler yarış oyunu Rush Rally 3'ün yeni eklenti paketinin çıkış tarihi ve detayları açıklandı.

Geçtiğimiz yıl yayınlanan Rush Rally 3'ün Gravel Tracks isimli genişleme paketi 19 Kasım'da hem iOS hem de Android cihazlar için yayınlanacak. Bu yeni eklenti paketi oyuna, her birinin kendine has özellikleri olan 6 parkurun bulunduğu 3 yeni ülke ekliyor. Bu yeni eklenen parkurları keşfedebilmeniz için de 4 yeni kariyer şampiyonası modu ekleniyor. Ayrıca bu yeni kariyer modlarına yeni hava şartlarının olduğu eski parkurlar da eklenecek. 

Direkt olarak eklenti paketinin fiyatı henüz belli değil. Ancak oyunun kendisi şu anda iOS'ta 46,99 TL'ye, Google Play'de ise 39,99 TL'ye erişilebilir durumda.

Son olarak oyunun aynı zamanda 14,99 dolara Nintendo Switch'te de erişebilir olduğunu hatırlatalım. Bu yeni eklenti paketi için bir tarih verilmemiş ancak iOS ve Android çıkışından kısa bir süre sonra Switch'e de geleceği söylenmiş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim