Anlık Bildirim

Mobil oyun Tomb Raider Reloaded, bazı bölgelerde erişime açıldı

Aksiyon macera oyunlarının en önemli ve popüler yapımlarından biri olan Tomb Raider'ın mobil için yeni oyunu Tomb Raider Reloaded, geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu.

Mobil oyun Tomb Raider Reloaded, bazı bölgelerde erişime açıldı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Square Enix'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Emerald City Games'in yaptığı oynaması ücretsiz aksiyon oyunu Tomb Raider Reloaded geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu.

Geçtiğimiz günlerde de Tomb Raider Reloaded sessiz sedasız bir şekilde Tayland ve Filipinler'de iOS ve Android için çıkışını yaptı. Ayrıca net bir tarih paylaşılmasa da oyunun diğer bölgeler için de bu yıl sonlarında yayınlanacağı açıklandı. Ülkemizde de yine yıl sonunda yayınlanacaktır.

Tomb Raider Reloaded, orijinal oyunlardan esinlenecek ve yine mezarlardan mezarlara gideceğiz. Oyunun her bölümünde farklı düşmanlar size saldıracak ve bölümleri geçebilmek için hepsini öldürmeniz gerekecek. Yeraltı mezarlarından ve mağaralara, şelalelere ve tanıdık mekanlara seyahet edeceğiz. 

Oyunun Google Play sayfasını aşağıda bulabilirsiniz. App Store mağazası henüz açılmış değil. Oyun ülkemizde de yayınlandığında sizlere tekrar aktaracağız.

Tomb Raider Reloaded Tomb Raider Reloaded Tomb Raider Reloaded Tomb Raider Reloaded CDE Entertainment Çevrimdışı Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim