Anlık Bildirim

Mobil RTX Super ailesinin performans slaytı sızdı

Nvidia’nın mobil kanatta gideceği Super güncellemesi uzun bir süredir taşınabilir oyuncu bilgisayarı almak isteyenler tarafından heyecanla bekleniyor.

Mobil RTX Super ailesinin performans slaytı sızdı Tam Boyutta Gör

GPU devinin yaklaşan mobil RTX Super kartları bu sefer muhtemelen üreticilere gönderilecek yayın paketinde yer alacak bir slaytın ortaya çıkmasıyla gündeme geldi. Modeller iddialı görünüyor.

RTX Super mobilde

Slaytta RTX 2080 Super ve RTX 2070 Super’e yer verilirken RTX 2080’in ve RTX 2060 Super’in kıyaslamaya tabi tutulmaması performans farkının anlaşılabilirliğine gölge düşürüyor. Yine de RTX 2080 Super’in geçtiğimiz aylarda sızan test sonuçlarına bakacak olursak yeşil ekibin kaslı bir seçenek sunmaya hazırlandığı açık.

Ayrıca şimdiye kadar benchmark sonuçlarından takip ettiğimiz GTX 1650 Super’in eksikliği de dikkatlerden kaçmıyor. Giriş seviyesi modelin daha sonralara planlanması bu durumun nedeni olabilir.

Mobil RTX Super ailesinin performans slaytı sızdı Tam Boyutta Gör

10. nesil Comet Lake işlemcili, 16 GB RAM’li bir dizüstülerde test edilen modellerin performans verileri Control, Wolfenstein: Youngblood, ve Deliver Us The Moon’da 1080p çözünürlükte elde edilmiş.

Son olarak grafiklerde yer alan DLSS’in sunduğu performans avantajı yapay zeka destekli ölçeklemenin önümüzdeki dönemde mobil kanatta uzun ömürlülük adına önemli bir özellik olacağını gösteriyor. Çıkış tarihi olaraksa içerisinde bulunduğumuz ay tahmin ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim