Anlık Bildirim

 

iOS uygulama geliştiricilerinin 64-bit uygulamalar geliştirmesi için uzun süredir çaba sarf eden Apple, 32-bit uygulamaların App Store arama sonuçlarında yer almamasına karar verdi. Arama sonuçlarına dahil olmamalarına rağmen  uygulamalar hala App Store’da bulunuyor ve direkt bağlantılar üzerinden uygulamalara ulaşılabiliyor.

Apple’ın bu kararı, bugün WWDC 2017’de tanıtılması beklenen iOS 11 ile de ilişkilendirildi. Tahminlere göre yeni iOS sürümü yalnızca 64-bit desteğine sahip olacak, yani 32-bit uygulamalar yeni sürümde çalıştırılamayacak. Apple’ın bu şekilde geliştiricileri son kez uyarmış olacağı düşünülüyor.

64-bit ile neler değişecek?

64-bit uygulamalar, performans konusunda 32-bit uygulamalardan kayda değer bir oranda üstün olmayacaklardır. 64-bit ve 32-bit arasındaki en büyük fark, 64-bit uygulamaların daha az depolama alanına ihtiyaç duyacak olması. Hafıza kartı desteğinin bulunmadığı iPhone modelleri için depolama alanının ne kadar önemli olduğu göz önünde bulundurulursa, Apple’ın 64-bit konusunda ısrarcı olmasının hem kendileri, hem de müşterileri açısından faydalı olduğu söylenebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim