Anlık Bildirim

Hastaneden WhatsApp ile randevu alma dönemi başladı

Ülkemizdeki bir devlet hastanesinde ilk kez faaliyete geçirilen yeni randevu hattı ile vatandaşlar artık sadece mesaj göndererek istedikleri bölüm ve doktordan kolaylıkla randevu alabilecek.
Şanlıurfa'daki Birecik Devlet Hastanesi'nde hayata geçirilen "WhatsApp Randevu Hattı" uygulamasıyla tedavi olmak isteyen hastalar artık belirlenen cep telefonu numarasına WhatsApp üzerinden mesaj göndererek randevu alabilecek. Bunun için ad ve soyad bilgilerinin yanı sıra tedavi olmak istediğiniz poliklinik bilgilerini yazmanız yeterli. 
Türkiye’de ilk olan hizmetle birlikte randevulu hasta sayısının arttırılması ve bekleme sürelerinin azaltılması hedefleniyor. Diğer taraftan randevusuz olarak sabah erken saatlerde hastaneye gelerek sıra almak isteyen kişilerin oluşturduğu yoğunluğun da önüne geçilecek. Sistemin kullanıma sunulmasıyla kısa süre içerisinde randevulu hasta sayısının yüzde 22'den yüzde 35 seviyelerine çıkarıldığı ifade ediliyor.
Şu ana kadar birçok özel ve devlet hastanesi halihazırda WhatsApp'ı sadece dilek ve şikayetleri toplamak için kullanıyor. Şanlıurfa’da başlatılan yeni randevu hizmetinin beklenen başarıyı yakalamasıyla önümüzdeki dönemlerde diğer devlet hastanelerinde de devreye alınabileceği belirtiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6102 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
WhatsApp, hastane ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim