Anlık Bildirim

Telegram uygulaması büyük bir güncelleme aldı

Popülaritesini her geçen gün daha da artıran anında mesajlaşma uygulaması Telegram'ın iOS ve Android platformlarına büyük bir güncelleme geldiği açıklandı. İşte Telegram'a gelen tüm yeni özellikler.
Kullanıcı sayısı gittikçe yükselen Telegram uygulamasının iOS ve Android platformlarına büyük bir güncelleme geldiği duyuruldu. Her ne kadar tüm yenilikler iki cihazda birden kullanılamıyor olsa da birçok özelliğin ortak olduğu belirtiliyor.

Telegram'ın yeni güncellemesi birçok ekstra özellik sunuyor

Telegram uygulamasına, gönderdiğiniz medya dosyasını değiştirme ve altyazı ekleyebilme seçeneği eklendi. Örneğin arkadaşınıza yanlış bir fotoğraf gönderdiyseniz, yeni özellik sayesinde bu fotoğrafı doğrusuyla değiştirebiliyorsunuz. Ayrıca sesli mesaj özelliğini kullanıyorsanız, artık arkadaşlarınızdan gelen sesli mesajları x2 hızında hızlı bir şekilde dinleme şansına sahipsiniz.
İletileri okundu veya okunmadı olarak işaretleyebileceğiniz Telegram'da kişi paylaşma özelliği ile rehberinizde yer alan kişinin hangi verilerini paylaşacağınızı da belirlemeniz mümkün hale getirilmiş. Gönderilen mesajları iptal etme seçeneğinin de eklendiği bu yeni güncellemenin tüm detaylarını buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim