Anlık Bildirim

Harman Kardon, Google Assistant destekli yeni akıllı hoparlörünü duyurdu

Ses sistemleri devi Harman Kardon yeni akıllı hoparlörünü resmen duyurdu. Google Assistant destekli Citation 500, yüksek kaliteli ses deneyimi ve şık bir tasarım sunuyor.
Bugün piyasada müşterilerin seçim yapabileceği çok sayıda akıllı hoparlör var. Ses sistemleri devi Harman Kardon'un Google Assistant destekli Citation 500 isimli akıllı hoparlörünü duyurması ile birlikte bunların arasına bir yenisi daha eklendi.
Teknik özelliklerine baktığımızda hoparlörün 24Bit/96Khz High Definition ses akışını desteklediğini görüyoruz. Ayrıca üzerinde tam renkli bir LCD dokunmatik panel var. Citation 500, Google Assistant özellikli olacağı için sesli asistanın tüm yeteneklerinden yaralanma imkanı sunuyor.

Harman Kardon'un hala Bixby destekli hoparlörü yok

Öte yandan Harman Kardon'un ilk kez bir akıllı hoparlör çıkarmadığını belirtmek gerek. Daha önce şirket Microsoft'un sanal asistanı Cortana'dan güç alan Harman Kardon Invoke isimli bir hoparlör çıkarmıştı.
Bu arada Harman Kardon'un Samsung tarafından satın alınmış olmasına rağmen henüz Bixby destekli bir hoparlör çıkarmamış olması da ironik. Citation 500, Eylül ayı sonu itibariyle 549 £ (707 dolar) fiyatla Avrupa'da ön siparişe açılacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim