Anlık Bildirim

MWC 2020’de Amazon’un yeri de boş kalacak

Barcelona, İspanya'da gerçekleştirilecek ve teknoloji dünyasının en büyük etkinliklerinden biri olan Mobil Dünya Kongresi 2020, koronavirüs yüzünden ciddi darbeler almaya devam ediyor.

MWC 2020’de Amazon’un yeri de boş kalacak Tam Boyutta Gör

Mobile World Congress 2020, kısa hâliyle MWC 2020, koronavirüs tehlikesiyle her gün bir başka büyük ismi kaybediyor. Yeni açıklama yaparak gelmeyeceğini açıklayan Amazon, koronavirüs salgını ve bu salgının devam eden öldürücülüğünü sebep olarak gösterdi.

Şimdiye kadar LG, NVIDIA, Ericsson gibi devler MWC’den çekilmişti ve Samsung’un da fuar alanındaki varlığını ciddi oranda azalttığını öğrenmiştik. Huawei ve ZTE de virüsün kaynağı olan Çin’de merkezli olmalarına rağmen etkinliğe katılacaklar fakat çalışanlar için ciddi tedbirler alınacak. İki firmanın da Çinli çalışanları kendilerini diğerlerinden izole edecek ve çoğunluk bu firmaların Avrupa ofislerinden katılacak.

MWC tarafından yapılan açıklamada etkinliğin iptal edilmeyeceği fakat ciddi tedbirler alındığı ifade ediliyor. Çin’in Hubei bölgesinden herhangi bir katılımcıya izin verilmemesinin yanında sıcaklık izleme ve Çin’in diğer yerlerinde önceden bulunmuş kişilerin son 14 gün içerisinde orada bulunmadığına dair kanıt istenecek. 

24 Şubat’ta gerçekleştirilecek fuara daha çok zaman olsa da büyük isimlerin ayrılması, diğerlerinin de ayrılmasını şüphesiz tetikleyecek. Yeni ayrılmaların temelinde koronavirüs salgını yer alsa da partnerlik kurulmak istenen firmaların fuarda yer almayışı da katılmamak için büyük bir gerekçe. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim