Anlık Bildirim

Netac 10 GHz DDR5 bellekler için kolları sıvadı

DDR5 henüz son kullanıcıya sunulmadan üst seviye frekanslar konuşulmaya başlandı. Pazarın yeni oyuncusu dikkat çeken yüksek frekans seviyesiyle gündeme geldi.

Netac 10 GHz DDR5 bellekler için kolları sıvadı Tam Boyutta Gör

DDR5 standartıyla birlikte RAM fazlarının bellek kitlerinin üzerine taşınacak olması daha stabil ve temiz gerilim sağlanabilmesinin önünü açacak. Bu da yüksek frekanslara ulaşmayı kolaylaştırıyor.

Geçtiğimiz günlerde T-Force’un 2.6V’a kadar çalışabilen belleklerini duyurmasının ardından pazarın yeni oyuncusu Netac’dan da haber geldi.

10 000 MHz şimdiden gündemde

Netac  10 000 MHz’de görev yapabilen DDR5 bellekler üzerinde çalıştığını doğruladı. Her DRAM’de 2Gx8 kapasite sunan bellekler CL40 zamanlamasında çalışacak.

1znm (10-13 nm arası) üretim bantlarından çıkacak bellekler hali hazırda Micron’un sitesinde listelenen erken mühendislik örneği bellek birimlerini temel alıyor.

 4800 MHz’den başlayacak DDR5 kitlerin ilk örneklerinde şimdiden 8400 MHz seviyesi listelenmeye başlandı bile. Bununla birlikte yüksek frekansların yalnızca elverişli sistemlerde erişilebileceğini unutmamakta fayda var.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim