Anlık Bildirim

Netflix, Android cihazlarda 'stüdyo kalitesinde ses' sunuyor

Medya hizmetleri platformu Netflix, Android cihazlarda yeni bir güncelleme duyurdu. Netflix, platformun artık 'stüdyo kalitesinde ses' sunmaya başladığını söylüyor.

Netflix, Android cihazlarda 'stüdyo kalitesinde ses' sunuyor

Netflix, ani ses değişiklikleri için bir düzeltme, gürültülü ortamlarda daha iyi ses ve daha yavaş mobil veri bağlantılarında daha iyi performans dahil olmak üzere Android cihazlarda daha iyi ses kalitesi vaat eden yeni bir güncelleme sunuyor.

Stüdyo kalitesinde ses 

Netflix, kısa süre önce uygulamanın artık Android uygulamasında xHE-AAC ses akışını destekleyeceği bir güncelleme duyurdu. Bu, kullanıcıların hoparlörlerinden çok daha iyi ses kalitesi bekleyebilecekleri anlamına geliyor.

Netflix'in paylaştığı bir blog gönderisine göre codec, başlıklar arasında tutarlı ses çıkışı ve gürültülü ortamlarda daha iyi anlaşılırlık sunmak için daha iyi dinamik aralık kontrolü ve ses yüksekliği yönetimi sağlıyor. Ayrıca, yeterli bant genişliği mevcut olduğunda stüdyo kalitesinde ses sunmasına ve dalgalı bir ağ bağlantısında ölçeklendirmeye yardımcı olan kesintisiz bit hızı değiştirmeyi de destekliyor.

Güncelleme, kullanıcıların Android 9.0 veya daha yüksek bir Android sürümüne sahip telefonlara geliyor.

Netflix Netflix Netflix Netflix Netflix, Inc. Eğlence Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim