Anlık Bildirim

Netflix'e yeni özellik: "Buna bayıldım!"

Netflix'e yeni bir özellik geldi. Bu özellikle birlikte yapımları puanlarken artık üç farklı seçeneğiniz olacak. Üçüncü seçenek "Buna bayıldım!".                

Netflix'e yeni özellik: 'Buna bayıldım!' Tam Boyutta Gör

Günümüzde Türkiye dahil birçok ülkede en çok kullanılan video akış servislerinden birisi olan Netflix'e yeni bir özellik geldi ancak şimdiden söyleyelim çok da heyecanlanmayın.

Buna Bayıldım

Bildiğiniz gibi Netflix'te bir yapımı oylayabiliyorsunuz. Oylama seçeneği olarak iki farklı seçenek bulunuyordu: "Bunu beğenmedim" ve "Bunu beğendim". Şimdi ise üçüncü seçenek eklendi: "Buna bayıldım!". Bu özellikle birlikte kısaca gerçekten çok sevdiğiniz içerikleri bu şekilde oylayabileceksiniz.

Bu özellik hiçbir şeyi değiştirmiyor gibi duruyor olabilir ancak bu özellik ile birlikte Netflix size bir şey önereceği zaman daha seçici olacak. Kısaca sizlere tavsiye edilen içerikler için de bir geliştirme sunacak diyebiliriz. Netflix her ne kadar zengin bir kütüpahaneye sahip olsa da sevdiğiniz tarzda ve güzel olan bir yapımı bulmak zor. Umuyoruz ki bu durum işleri az da olsa değiştirir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8517 kez okundu.
26 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, Teknoloji Haberleri ve
2 etiket daha Yaşam Sinema ve Dizi
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim