Anlık Bildirim

Netflix Games tüm dünyada erişime açıldı: Netflix Games nasıl oynanır?

Netflix'in yeni girişimi Netflix Games, 5 farklı oyunla birlikte tüm dünyada erişime açıldı. Peki Netflix oyunları nasıl oynanır? İşte Netflix Games'a dair tüm detaylar:

Dünyanın en popüler video akış servislerinden birisi olan Netflix, bildiğiniz üzere geçtiğimiz aylarda oyun dünyasına gireceğini açıkladı ve ardından ilk oyunları belli başlı ülkelerde erişime açtı. Şimdi de Netflix, Netflix Games ismi ile ülkemizde ve daha birçok ülkede resmi olarak erişime açıldı.

Bugünden itibaren Android bir telefona veNetflix üyeliğine sahip olan herkes erişime açılan ilk 5 oyunu Netflix üzerinden oynayabilir. Erişime açılan ilk Netflix oyunları şöyle:

  • Stranger Things 1984
  • Stranger Things 3: The Game
  • Shooting Hoops
  • Card Blast
  • Teeter Up

Netflix şu an erişime açık 5 oyun dışında ilerde bu deneyimi geliştireceklerini ve yeni oyunlar ekleyeceklerini de açıkladı. Aşağıda Netflix Games'e dair tüm merak edilenlerin cevabını bulabilirsiniz.

Netflix Games erişime açıldı: Netflix Games nedir? Tam Boyutta Gör

Netflix Games Nedir? Netflix Games Hakkında Tüm Bilgiler!

Netflix Üyeliğiniz Kapsamında Tüm Oyunlara Erişim 

Oyunlarımızı oynamak için tek ihtiyacınız olan bir Netflix üyeliği. Reklamlar, ekstra ücretler veya uygulama içi satın alımlar yok.

Dünyanın Her Yerinde Android Cihazlarda

Mobil oyunlarımızı şu anda Android cihazlarda bulabilirsiniz. Netflix hesabında oturum açıp profile giriş yapıldığında: 

  • Android cep telefonu kullanan üyeler, indirecekleri oyunları seçebilecekleri ayrı bir oyun satırı ve sekmesi görecek. 
  • Android tablet kullanan üyeler ise ayrı bir oyun satırı görecek veya indirip oynayacakları oyunları Kategoriler menüsünden seçebilecek.

Dünyanın Dört Bir Yanından Oyunculara Açık

Mobil oyunlarımızı hizmet verdiğimiz pek çok dilde sunacağız. Oyunlarınızın varsayılan dili, otomatik olarak Netflix profilinizde belirttiğiniz tercihe uygun olacak. Tercih ettiğiniz dil henüz mevcut değilse oyunların varsayılan dili İngilizce olacak.

Evet, Hesabınızdaki Tüm Profiller Oyun Oynayabilecek

Üyeler, aynı hesapla birden fazla mobil cihazdan oyun oynayabilecek. Olur da cihaz sınırını aşarsanız sizi bilgilendireceğiz ve böylece gerekirse yeni bir cihazda oynayabilmek için kullanılmayan cihazlardaki oturumunuzu kapatabilecek veya bu cihazları Netflix.com adresi üzerinden uzaktan devre dışı bırakabileceksiniz. 

Sadece Yetişkinlere Özel

Çocuk güvenliğinin ebeveynler, bakıcılar ve veliler için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu nedenle bu oyunlar çocuk profillerinde bulunmayacak. Çocukların yetişkin profillerine erişmesine engel olmak için bir PIN kodu belirlediyseniz Netflix'te oturum açarak bir cihazda oyun oynamak için de aynı PIN kodu gerekecek.

İnternetiniz mi Yok? Hiç Sorun Değil!

Oyunlarımızı çevrimdışı oynayabilirsiniz! Sadece aralarından bazıları için internet bağlantısı gerekebilir. Böylece uzun yolculuklarda ve WiFi bağlantısının zayıf olduğu bölgelerde canınız pek sıkılmayacak!

Her Türlü Oyuncuya Hitap Ediyoruz

Tıpkı dizilerimiz, filmlerimiz ve stand-up gösterilerimizde olduğu gibi her seviyeden ve her türlü oyuncuya hitap eden oyunlar tasarlamak istiyoruz. İster acemi ister deneyimli bir oyuncu olun, keyfini çıkarabileceğiniz oyunlar sizi bekliyor! 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
41738 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, netflix games ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim