Anlık Bildirim

Netflix'in en yüksek bütçeli filmi olan The Gray Man'in çekimleri Ocak'ta başlıyor

Filmin başrollerinde Ryan Gosling ve Chris Evans'ın olduğu, Netflix'in en yüksek bütçeye sahip filmi The Gray Man'in çekimleri önümüzdeki ay başlayacak.

Netflix'in en yüksek bütçeli filmi olan The Gray Man'in çekimleri Ocak'ta başlıyor Tam Boyutta Gör

En son Avengers: Infinity War ve Endgame ile iyice popülerleşen Russo Kardeşler'in Extraction filminden sonra Netflix'teki yeni projesi The Gray Man'in çekim tarihi açıklandı.

Geçtiğimiz aylarda duyurulan The Gray Man isimli film, 2009 yılında aynı isim ile yayınlanan Mark Greaney'nin kitabından uyarlanacak ve iki casus arasındaki hikayeye odaklanacak. Ayrıca filmin konusu ile ilgili paylaşılan bir detay ise hikayenin Marvel evreninin en iyi filmlerinden biri olan Captain America: Winter Soldier filminin gerçek hayata uyarlanmış versiyonu olacağı yönünde. Captain America: Winter Soldier, Russo Kardeşler'in Marvel evreninde yönettiği ilk film

Film duyurulduğunda, bu filmin ait olacağı bir evren yaratılacağı ve serinin markalaştırılacağı söylenmişti. Russo Kardeşler, Ryan Gosling'in karakteri etrafında şekillenen bir evren kurmak istediklerini söylemişlerdi. Kısaca bu film için Ryan Gosling'in karakterinin ana karakter olacağını söyleyebiliriz. The Gray Man'in çekimleri ise önümüzdeki ay başlayacak. Yayın tarihi bilinmiyor.

Filmin bütçesinin ise 200 milyonu geçeceği düşünülüyor ve bu sayı ile birlikte film, Netflix'in en yüksek bütçeli filmi konumuna geliyor. The Gray Man filmi ile birinciliği paylaşan bir film var o da Ryan Reynolds, Dwayne Johnson ve Gal Gadot'un oynadığı Red Notice filmi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim