Anlık Bildirim

Netflix'in popüler filmi Extraction, kendi film evrenine sahip olacak

Bu yıl Netflix'te yayınlanan ve büyük ilgi gören aksiyon filmi Extraction, aynı Marvel filmlerinde olduğu gibi kendi film evrenine sahip olacak.

Netflix'in popüler filmi Extraction, kendi film evrenine sahip olacak

Marvel Sinematik Evreni'ndeki Thor karakterini canlandırması ile daha çok tanınan Chris Hemworth'ün başrolünde olduğu aksiyon filmi Extraction'ın yaratıcıları Russo Kardeşler, Extraction ile ilgili yeni bir haber paylaştı.

Marvel evrenindeki Avengers Infinity War ve Avengers Endgame filmlerini yöneten Russo Kardeşler, bu yıl yayınlanan Netflix filmi Extraction'ın kendine ait bir film evrenine sahip olacağını açıkladılar. Evrenin içerisindeki diğer filmlerde hem Extraction filminde gördüğümüz bazı karakterlere ait filmleri hem de yeni karakterlere ait filmleri göreceğiz. Hem geçmişteki olayları hem de gelecekteki olayları bu evrende göreceğiz.

Ayrıca Extraction 2 için de bir güncelleme yapıldı. Chris Hemsworth'ün fazlasıyla yoğun olması sebebiyle filmin çekimleri 2021'in sonbahar aylarında başlayacak eğer bir ertelenme yaşanmazsa. Yani 2022 yılında Extraction 2'yi göreceğiz. Extraction 2 çıkana kadar bu evrene ait diğer yapımları görüp göremeyeceğimiz konusunda ise herhangi bir açıklama yapılmadı. 

Extraction'ın ilk filmini şu anda Netflix üzerinde bulabilirsiniz. Genel oalrak ortalama yorumlar alan film, aksiyon sahneleri ile dikkat çekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim