Anlık Bildirim

Netflix'in Liam Neeson başrollü filmi The Ice Road'un ilk fragmanı paylaşıldı

Netflix'in geçtiğimiz aylarda yayın hakkını satın aldığı Liam Neeson başrollü filmi The Ice Road'un ilk fragmanı paylaşıldı. Fragmanı haberimizde bulabilirsiniz.

Netflix'in Liam Neeson başrollü filmi The Ice Road'un ilk fragmanı paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Dünyanın en büyük video akış servislerinden Netflix'in yeni filmi The Ice Road'tan ilk fragman geçtiğimiz saatlerde paylaşıldı.

Netflix geçtiğimiz aylarda 18 milyon dolara The Ice Road'un yayın haklarını satın almıştı. Şİmdi de ilk fragman paylaşıldı. Film 25 Haziran'da Netflix'te yayınlanacak. 

The Ice Road'un yönetmenliğini ve senaristliğini Jonathan Hensleigh üstleniyor. Bu film Jonathan Hensleigh'in 10 yıl sonra yönettiği ilk film olacak. Filmin oyuncu kadrosunda Liam Neeson, Holt McCallany, Laurence Fishburne, Matt McCoy, Amber Midthunder, Martin Sensmeier ve Matt Salinger gibi isimler bulunuyor.

Filmin konusu için Netflix resmi açıklaması şu şekilde: Kanada'nın kuzeyindeki ücra bir bölgede bulunan elmas madeni çöker. Burada mahsur kalan madencileri kurtarmak için donmuş okyanusun üzerinde yürütülen imkansız göreve ise buzlu yollarda çalışan bir tır şoförü liderlik etmek zorundadır. Kurtarma ekibi, eriyen buzlar ve devasa bir fırtınayla baş etmeye çalışırken hiç tahmin etmedikleri daha büyük bir tehditle karşı karşıya olduklarını anlar.

The Ice Road Fragman 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13363 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
The Ice Road, Liam Neeson ve
2 etiket daha film fragmanları Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim