Anlık Bildirim

Gen V dizisinin yıldızı hayatını kaybedince 2. sezon süresiz olarak ertelendi

Gen V dizisinin ana karakterlerinden birini canlandıran Chance Perdomo motosiklet kazasında hayatını kaybedince, dizinin bu hafta başlayacak 2. sezon çekimleri süresiz olarak ertelendi.
Gen V 2. sezon süresiz olarak ertelendi Tam Boyutta Gör
Amazon Prime Video'nun en popüler dizisi olan The Boys ile aynı evrende geçen spin-off dizisi Gen V, geçtiğimiz yıl ilk sezonuyla izleyicilerin karşısına çıktı. Gen V, The Boys kadar büyük bir etki yaratmadı belki ama Amazon Prime Video'nun son dönemde çıkan en popüler işlerinden biri oldu. Bu başarı sonrası 2. sezon onayı da gecikmedi. Hazırlıklarına hızlıca başlanan yeni sezonun çekimlerine önümüzdeki hafta başlanması planlanıyordu. Ancak bu hafta yaşanan talihsiz bir olay, dizinin geleceğini bir anda belirsizliğe sürükledi.

Gen V dizisinin yıldızlarından Chance Perdomo, dün geçirdiği motosiklet kazası sonrası hayatını kaybetti. 27 yaşındaki oyuncunun canlandırdığı Andre Anderson karakteri, dizinin en önemli karakterlerden biriydi. Bu yüzden Perdomo'nun kaybı sonrası dizinin önemli bir değişiklik yapılmadan devam etmesi mümkün değil. Amazon da bunun farkında olduğu için dizinin 2. sezon çekimlerini süresiz olarak erteledi.

Gen V 2. Sezon Epey Gecikebilir

Chance Perdomo kaza yaptığı sırada, Gen V ekibinin geri kalanı gibi Toronto'ya doğru yoldaydı. Zira 2. sezonun ilk senaryo okumalarının bugün gerçekleşmesi planlanıyordu. Bugün yeniden bir araya gelecek oyuncu kadrosu, 4 Nisan'da da sete çıkacaktı. Ancak Perdomo'nun kaybı sonrası tüm planlar iptal edildi.

Şimdi dizinin yaratıcılarının önemli bir karar vermesi gerekiyor. Ya Andre Anderson karakterini başka bir oyuncu devralacak, ya da bu karakter bir şekilde diziden çıkarılacak. Böyle bir durumda senaryoların baştan yazılması gerekecektir ki bu da 2. sezonu epey geciktirebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim