Anlık Bildirim

Friends dizisinin özel bölümünden ilk fragman paylaşıldı

Dünyanın en popüler yapımlarından birisi olan komedi dizisi Friends, yıllar sonra özel bir bölüm ile ekranlara yeniden dönüyor. İlk fragman da geçtiğimiz saatlerde paylaşıldı.

Friends'in özel bölümünden ilk fragman paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Hem komedi dizisi olarak hem de dizi olarak dünyanın en popüler yapımlarından birisi olan Friends'in özel bölümü geçtiğimiz yıllarda duyurulmuştu. Geçtiğimiz saatlerde de ilk fragman paylaşıldı.

Friends Reunion ismi ile başlayan projenin çekimleri geçtiğimiz haftalarda bitirilmişti ve yayın tarihi de paylaşılmıştı. Şimdi de ilk fragman paylaşıldı. Fragman ile birlikte özel bölüm ile ilgili bir yanlış anlaşılma da netleşmiş oldu. Çoğu izleyici bu bölümü yeni bir Friends bölümü sanıyordu ancak bu bölüm yalnızca oyuncuların bir araya geldiği bir bölüm. Yani bu bölümde karakterleri değil, oyuncuları göreceğiz. 

Özel bölümde ana oyuncuların tamamı dönecek. Ayrıca birbirinden farklı birçok konuk da bulunacak. Bu konuklar hem dizide rol alan isimlerden hem de dizinin hayranı olan ünlü isimlerden oluşuyor. Friends'in özel bölümü 27 Mayıs'ta yayınlanacak.

Friends Özel Bölüm Fragman

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12592 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
friends, Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim