Anlık Bildirim

Netflix'in The Witcher: Blood Origin dizisinin ikinci başrolü belli oldu

Netflix'in The Witcher dizisinin 1200 yıl öncesinde geçen The Witcher: Blood Origin dizisinin ikinci başrolü belli oldu. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Netflix'in The Witcher: Blood Origin dizisinin ikinci başrolü belli oldu Tam Boyutta Gör

Oyun ve fantastik edebiyat dünyasında oldukça popüler olan The Witcher markasının bir dizi uyarlaması 2019 yılında Netflix üzerinden yayınlanmıştı. Geçtiğimiz yılın ortalarında da yeni bir Witcher dizisi duyuruldu. Bu dizinin de ikinci başrolü geçtiğimiz saatlerde belli oldu.

Geçtiğimiz haftalarda dizinin ilk başrolü belli olmuştu, birkaç saat önce de dizinin bir diğer başrolü belli oldu. Dizinin başrolü yani Fjall karakteri için seçilen oyuncu, daha önce Game of Thrones ve Vikings gibi yapımlarda rol alan Laurence O'Fuarain.

Laurence O'Fuarain, kralı koruyan bir savaşçı klanında doğan Fjall karakterini canlandıracak. Fjall, savaşta onu kurtarmaya çalışırken hayatını kaybeden sevdiğinin yarasını taşıyan bir karakter. Fjall, bu yara yüzünden hem kendisine hem de dünyaya düşmandır. Kefaret arayışında olan Fjall, kendisini birden müttefiklerinin yanında savaşırken bulur.

Dizinin daha önce açıklanan başrolü ise oyuncu ve model olan Queen & Slim, Nightflyers ve Jett gibi yapımlarda oynayan Jodie Turner-Smith. O da klanını terk eden göçebe bir müzisyen Éile karakterini canlandırıyor.

The Witcher: Blood Origin yine The Witcher dizisinin yaratıcı ekibinden Declan de Barra ve Lauren Schmidt Hissrich tarafından geliştirilecek. Ayrıca The Witcher evreninin yaratıcısı Andrzej Sapkowski, danışman olarak ekipte bulunacak. 6 bölümden oluşacak olan dizi yine Netflix üzerinde yayınlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim