Anlık Bildirim

Netflix’in yeni Türk dizisi Kulüp’ün fragmanı ve yayın tarihi paylaşıldı

Netflix'in 1955 yılında İstanbul'da geçen Türk dizisi Kulüp'ün fragmanı yayınlandı. Kulüp 5 Kasım 2021'de yayınlanacak.

Netflix’in yeni Türk dizisi Kulüp’ün fragmanı ve yayın tarihi Tam Boyutta Gör

Netflix, yedinci Türk dizisini duyurdu. 1955’in İstanbul’unda geçen Kulüp ismindeki dizi, gece kulübünde çalışan bir genç kadının hikayesini anlatıyor. Başrolde Gökçe Bahadır görev alıyor. Dizinin ilk kısmı 5 Kasım 2021’de Netflix’te yayınlanacak.

Dizinin yapımını Son Yaz, İstanbullu Gelin, Vatanım Sensin dizilerinden tanınan O3 Medya, yapımcılığını ise Saner Ayar ve Ayşe Durmaz üstleniyor. Yönetmenliğini Seren Yüce yapıyor.

Dizinin başrollerinde Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kalebek, Salih Bademci, Fırat Tanış ve Netflix’in daha önceki projelerinin neredeyse tamamında rol alan Metin Akdülger yer alıyor.

Netflix’in yeni Türk dizisi Kulüp’ün fragmanı ve yayın tarihi Tam Boyutta Gör

Kulüp dizisinin konusu

1955 İstanbul’unda geçen hikaye, dönemin devrim yaratan gece kulübünde çalışan eski mahkum Matilda ve hapisten çıktığı güne kadar kendisinin varlığından habersiz olan kızı Raşel’in yaşam macerasını anlatıyor. Matilda bir yandan kızı Raşel ile ilişkisini düzeltmeye, onu Pera’nın belalı yakışıklısı Fıstık İsmet’ten uzak tutmaya çalışacak; bir yandan da gece hayatındaki çalışma arkadaşları olan cesur patronu Orhan, kıskanç yöneticisi Çelebi ve vizyoner sanatçı Selim’in egolarını yönetmeye uğraşacaktır. Müşteriler için cennet, çalışanlar için bir cehennem olan Kulüp, Matilda’nın gelişiyle yepyeni bir ruha bürünecek; her biri kendi hikayesinin “öteki”si olan karakterlerimiz için bir yuvaya dönüşecektir. Belki de en güzel aile, ailesizlerin kurduğudur.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim