Anlık Bildirim

Netflix oyun sektörüne giriyor

Dünyanın en büyük video akış platformu olan Netflix, oyun sektörüne giriyor gibi duruyor. Son raporlara göre Netflix, oyun dünyasında deneyimi olan yöneticileri işe almak istiyor.

Netflix oyun sektörüne giriyor Tam Boyutta Gör

Her ne kadar video akış platformları arasında rekabet son günlerde iyice artsa da bariz bir şekilde Netflix diğerlerinin ciddi anlamda önünde. Ancak özellikle Disney+ büyük adımlarla Netflix'e yaklaşıyor. Netflix de belli ki işleri büyütmeye çalışıyor. 

Netflix Oyun Dünyasından Deneyimli Yöneticiler Arıyor

The Information'da yayımlanan son raporlara göre Netflix, oyun dünyasına girmek istiyor. Netflix, son iş ilanlarına göre şirkete, oyun sektöründe deneyimli olan bazı yöneticiler almak istiyor. Net bir açıklama yapılmasa da Netflix'in oyun dünyasından önemli isimlerle iletişimde olduğu da belirtilmiş. 

Netflix'in tam olarak nasıl bir projesi olduğu ne yazık ki bilinmiyor ancak Netflix'in ilk oyun girişimi değil bu. Daha öncesinde Dark Tactics ve Stranger Things oyunları yapmışlardı ancak ikisi de kötüydü diyebiliriz. İlerleyen süreçte bu konu üzerinde ne kadar istekli olduklarını daha net bir şekilde göreceğiz.

Netflix'in oyun denemeleri dışında oyun dizileri ve filmleri hazırlama konusunda çok istekli olduğunu biliyoruz. Assassin's Creed, Cyberpunk 2077, The Division ve daha birçok oyunun uyarlamasını şu anda hazırlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14368 kez okundu.
34 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim