Anlık Bildirim

Netflix, eski Apple Podcasts yöneticisini kendi ekibine dahil etti

Netflix, son zamanların yükselen yıldızı podcast'ler için yatırım yapmaya devam ediyor. Şirket, önceden Apple Podcasts içerik başkanlığı yapmış bir ismi ekibine dahil etti.

N'Jeri Eaton, Netflix'te podcast içeriklerden sorumlu olacak Tam Boyutta Gör

Birçok büyük şirketin yatırım yapmasıyla beraber podcast endüstrisi her geçen gün büyümeye devam ediyor. Son olarak Netflix, daha önce Apple Podcasts'in içerik başkanı olan N'Jeri Eaton'ı şirketin podcast işlerini yürütmesi için işe aldı.

Netflix'ten podcast içerikler için önemli adım

Geçtiğimiz hafta Apple'daki işinden ayrılan Eaton, vakit kaybetmeden Netflix ekibine dahi oldu. Bu ay içerisinde çalışmalara başlayacak olan Eaton, şirketin çeşitli televizyon dizileri ve filmleri etrafında şekillenen Netflix'in podcast listesinden sorumlu olacak ve aynı zamanda eski bir Apple yöneticisi olan pazarlama direktörü Bozoma Saint John'a bağlı çalışacak.

Eaton, Ağustos 2020'de Apple'a katılmadan önce yeni ABD bağımsız haber radyosu NPR'de dört yıl çalıştı. 2 Temmuz'da ise paylaştığı bir tweet ile Apple'dan ayrıldığını duyurdu ve kısa süre önce de Netflix'e katıldığını doğruladı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim