Anlık Bildirim

Netflix'ten yeni Pokémon dizisi geliyor: Pokémon Arceus Günlükleri

The Pokémon Company International’dan Pokémon severlere yeni bir özel çizgi dizi geliyor. Pokémon Arceus Günlükleri, Eylül 2022'de Netflix'te.                       

Netflix'ten yeni Pokémon dizisi Pokémon Arceus Günlükleri Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasının en popüler isimlerinden birisi olan Pokémon'un yeni animasyon dizisi geliyor: Pokémon Arceus Günlükleri.

Pokémon Legends: Arceus video oyunundan esinlenen “Pokémon: Arceus Günlükleri” Sinnoh bölgesinde heyecan verici bir maceraya atılan Ash, Pikachu ve arkadaşlarının hikayesini anlatacak. 23 Eylül 2022’de ise dizi Netflix üzerinden izleyicilerle buluşacak. Dizinin payşaşılan fragmanını ve konusunu aşağıda bulabilirsiniz.

Pokémon Arceus Günlükleri Fragman

Sinnoh bölgesine yaptıkları seyahat sonucunda Ash, Pikachu ve arkadaşları; kendilerine yaklaşmakta olan bir tehdide karşı kuvvetli Pokémon’larla güçlerini birleştirince bu durum riskli bir maceraya dönüşüyor. Ash, Goh ve Dawn Mitolojik Pokémon Arceus’tan gizemli bir mesaj alınca Brock’la buluşarak Coronet Dağı’na durumu araştırmaya gidiyor. Oraya vardıklarında karşılarında, ortalığı kasıp kavuran Heatran’in yanı sıra, boyutlar arasında bir geçit açarak kayıp liderlerini bulmaya azmetmiş Galaktik Takımın komutanlarını buluyorlar. Kahramanlarımız bir Efsanevi Pokémon üçlüsü ile Sinnoh Şampiyonu Cynthia'dan destek alıyor fakat Sinnoh’yu yok olmaktan kurtarmak için çok daha fazla yardıma ihtiyaçları olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim