Anlık Bildirim

Amazon'un yeni oyunu New World, çıkışına 1 aydan az bir süre kala tekrar ertelendi

Amazon Game Studios'un yeni MMO oyunu New World, çıkışına 1 aydan az bir süre kalan ne yazık ki bir kez daha ertelendi. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

New World, bir kez daha ertelendi Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Amazon’un yaptığı, geliştiriciliğini ise Amazon Game Studios’un yaptığı MMO RPG New World ne yazık ki bir kez daha ertelendi.

New World, Eylül'de Geliyor

Normalde bu ayın sonunda çıkması planlanan New World, bir kez daha ertelendi ve yeni çıkış tarihi 28 Eylül 2021 oldu. Bu erteleme kararı, oyunun son kapalı betası esnasında alınan geri bildirimler doğrultusunda alındı.

Amazon, "New World'ün çıkışında tüm oyunculara sorunsuz ve eğlenceli bir deneyim sunmak istiyoruz. Son Kapalı Beta sırasında karşılaştığınız şeylere dayanarak da bazı iyileştirmeler yapmamız gerektiğini düşünüyoruz. Bu yüzden hataları düzeltmek ve oyunu cilalamak için birkaç haftaya daha ihtiyacımız var." açıklamasında bulundu.

Beta sürecinde oyuncular özellikle sunuculardan ve performanstan bir hayli şikayetçiydi. Ancak genel olarak oyunun içeriği bir hayli sevilmiş gibiydi. Umuyoruz ki neredeyse sorunsuz bir oyun karşımıza çıkar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim