Anlık Bildirim

Yarış severlere müjde! Dirt 5, F1 2020 ve GRID Xbox Game Pass ve EA Play'e geliyor

Electronic Arts'ın son satın aldığı stüdyo Codemasters'ın yarış oyunları Dirt 5, F1 2020 ve GRID Xbox Game Pass ve EA Play'e geliyor. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Dirt 5, F1 2020 ve GRID Xbox Game Pass ve EA Play'e geliyor Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere Electronic Arts'ın da aynı Xbox Game Pass gibi kendi abonelik sistemi bulunuyor ve ismi EA Play. Bu abonelik sistemine ise yarış oyunu severler için birkaç güzel oyun ekleniyor.

Dirt 5, F1 2020 ve GRID Geliyor

EA Play'in resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre bu ay içerisinde Dirt 5, F1 2020 ve GRID oyunları EA Play kütüphanesine eklenecek. EA Play kütüphanesindeki oyunlar aynı zamanda Xbox Game Pass Ultimate ve Xbox Game Pass for PC aboneleri için de bildiğiniz gibi erişilebilir oluyor. Kısaca yarış oyunu severler için gayet güzel bir haber olduğunu söylemek gerek. Son olarak eğer Game Pass abonesi olmayanlar da PlayStation, PC ve Xbox'tan ayrı olarak sadece EA Play'e abone olabilir.

Oyunların ne zaman ekleneceği söylenmedi ancak bu ay içerisinde gelecek. Dün açıklanan Xbox Game Pass oyunlarında bu oyunların ismi geçmiyordu. Bu yüzden 17 Ağustos'tan sonra ekleneceklerini söyleyebiliriz. 

Eklenen üç oyun da Electronic Arts'ın yeni satın aldığı stüdyo Codemasters'a ait. EA, Codemasters oyunlarını gerçekten kullanmak istiyor diyebiliriz. Umuyoruz Codemasters eski kalitesinden bir şeyler kaybetmez ve yoluna daha gelişerek devam eder. Eklenen oyunların oyun içi görsellerini aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim