Anlık Bildirim

Amazon'un yeni oyunu New World, yakın bir tarihte konsollara gelmeyecek

Amazon Game Studios'un yeni MMO oyunu New World'den konsol sahiplerien kötü haber geldi: Oyun, yakın bir zamanda konsollar için çıkış yapmayacak.

New World yakın bir tarihte konsollara gelmeyecek Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Amazon’un yaptığı, geliştiriciliğini ise Amazon Game Studios’un yaptığı MMO RPG New World, 28 Eylül'de çıkışını yaptı. Çıkışından önce de popülerliğe sahip olan oyun, çıkışı ile birlikte daha da popüler hale geldi. Oyun şu anda ne yazık ki yalnızca PC için erişime açık durumda ve bu durum değişecek gibi de durmuyor.

"Yakın Zamanda Konsollara Gelmesini Beklemeyin"

Oyunun çıkışının ardından Twitter'da bir takipçinin sorusu üzerine New World'ün resmi hesabından, New World'ün yakın gelecekte yalnızca PC üzerinden oynanacağı açıklandı. Net bir süre elbette yok ancak 2023'e kadar New World'ün yalnızca PC'de oynanabileceğini sanıyorum ki söyleyebiliriz.

Oyuna şu anda büyük bir ilgi var ancak ne yazık ki Amazon, bu ilginin karşılığını veremedi. Oyunun çıkışından bu yana binlerce kişi sıra bekleyenler oldu ve sosyal medyada bir hayli eleştirildi. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim