Anlık Bildirim

PS5 için Sony kendi SSD çözümlerini duyurdu

Rakip markalar ile birlikte Sony de PS5 konsolu için kendi SSD sürücülerini piyasaya sürüyor. Performans odaklı iki PCIe 4.0 SSD sürücüsü yakın zamanda satışa çıkacak.

Sony’den PS5 için SSD sürücüler Tam Boyutta Gör

PlayStation 5 konsoluna kısa süre önce üçüncü taraf SSD yükseltme güncellemesini sunmaya başlayan Sony hemen ardından alt markası ile performans konusunda dikkat çeken ürünlerini tanıttı. 

Nextorage SSD ürünleri

Nextorage markası altında tanıtılan PCIe 4.0 x4 M.2 NVMe SSD ürünleri 1TB ve 2TB kapasitelerden oluşuyor. 1TB ve 2TB kapasitelere sahip olan sürücüler hem uzun ömürlü hem de yüksek performanslı. 

2TB kapasiteye sahip olan sürücü okuma hızlarında 7300MB/s, yazma hızlarında 6900MB/s seviyelerini görebiliyor. Rastgele erişim performansı ise 1 milyon IOPS seviyesine çıkıyor. 2GB DDR4 ön bellek barındıran sürücü 1400TB yazma ömrü sunuyor. 

1TB kapasiteye sahip olan sürücü ise yazma hızlarında 6000MB/s seviyelerine iniyor. Rastgele okuma performansı 750 bin IOPS olurken aynı ön bellek kullanılmış. Yazma ömrü ise 700TB olarak gerçekleşiyor. Her iki sürücünün alüminyum ısı dağıtıcısı Sony’nin koyduğu şartları karşılıyor. Yeni seri için henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim