Anlık Bildirim

Nintendo, Switch için DLSS benzeri teknolojinin patentini alıyor

Switch Pro modelinin varlığını hakkında söylentiler devam ederken, Nintendo şirketi tarafından 2020'de alınan yeni bir patent, Switch Pro ile ilgili uzun süredir devam eden bir söylentiyi doğruladı.

Nintendo, Switch için DLSS patentini alıyor Tam Boyutta Gör

Nintendo, geçtiğimiz Mart ayında "Makine öğrenimi görüntü dönüştürme sistemleri ve yöntemleri" adlı detaylı bir patent başvurusunda bulundu. Patent bu yöntemin Nvidia'nın Tensör Çekirdeklerini kullanabileceğini de belirtiyor. Bu haber, yıllardır 'Switch Pro' hakkında duyduğumuz iki söylentiyi doğruluyor – yeni nesil konsollar Nvidia SoC tarafından desteklenecek ve performansı daha yüksek çözünürlüklerde iyileştirmek için DLSS benzeri teknolojiyi kullanacak.

Nintendo'nun patenti henüz onaylanmadı ancak patent detaylarında verilen örneklerden biri olan, batarya ile çalışan cihazın TV gibi multimedya sistemlerine bağladığında çözünürlüğün iyileştirilmesi özelliği Switch benzeri bir cihaz için tasarlandığını gösteriyor.

Çip sıkıntısı Nintendoyu'da vurdu

Nintendo, Switch Pro'nun varlığını geçtiğimiz hafta içinde tekrar reddetmiş olsa da, bunun gibi haberler ve kanıtlar tam tersini gösteriyor. Nintendo'dan yenilenmiş ve daha güçlü bir konsol görüp göremeyeceğimiz henüz kesin değil ancak devam eden çip sıkıntısı muhtemelen Nintendo'nun planlarını etkilemiş olacak ki yeni bir cihazın yerini bu yıl piyasaya sürülecek olan Switch OLED aldı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim