Geride bıraktığımız 2008 yılının sonlarına doğru etkisini arttıran küresel ekonomik kriz, cep telefonu pazarının kilit oyuncularını zor durumda bırakmaya devam ediyor.
Cep telefonu pazarındaki en büyük payı elinde bulunduran Nokia, 1700 personeliyle daha yollarını ayıracağını açıkladı. 2008'in 3. ve 4. çeyreğindeki tablonun beklentilerin altında kalması, talebin azalmasına bağlı pazar daralması ve sabit giderlerin düşürülmeye çalışılması gibi etkenlerin Finlandiya merkezli firmanın çalışanlarını işten çıkarmasında etkili olduğu belirtiliyor. Nokia'nın toplam iş gücünün %1'lik kısmını çıkaracağını açıklamasından sonra borsada değer kaybı yaşadığını da ekleyelim.
Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin:


Forumdan Konular
Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar
Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar
-
Briz BR711 Inox Su Isıtıcı Cam Kettle : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B09KWJ275L
-
Zore PW-05 Hızlı Şarj Led Göstergeli Micro Lightning Type-C Kablolu Taşınabilir Powerbank 10000mAh Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DNTQ6XT9
-
adidas GALAXY 6 W Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B09VY1DQMB
-
Migros Sanal Market | Online Market Alışverişi
https://www.migros.com.tr/lindt-milk-gold-cikolata-300-g-p-6b6d73
-
https://turk.net/p/dpw19aa82qju/
https://turk.net/p/dpw19aa82qju/