Anlık Bildirim

Nothing Ear 2 tanıtıldı: AirPods Pro 2 alternatifi

Nothing Tech, yeni kablosuz kulaklığını tanıttı. AirPods Pro 2 alternatifleri arasında gösterilen Nothing Ear 2, özellikleri ve fiyatı, tüm ayrıntılarıyla haberimizde.
nothing ear 2 özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör
Nothing Tech, Ear 2 kablosuz kulaklığını tanıttı. Haziran 2021’de tanıtılan Nothing Ear 1’e kıyasla tasarım açısından pek bir değişiklik yok ancak teknik özellikler kısmında eklemeler mevcut. Gelişmiş ANC, LHDC desteği, kişiselleştirilen ses profilleri gibi özelliklerle gelen Nothing Ear 2, Apple AirPods Pro 2'ye göre daha uygun fiyatla satışa çıkacak.

Nothing Ear 2 özellikleri

nothing ear (2) kablosuz kulaklık Tam Boyutta Gör
Nothing Ear 2, Hi-Res ses akışına izin veren LHDC 5.0 ses codec bileşenini destekliyor. Kulaklıklar ayrıca Nothing X uygulaması üzerinden hızlı bir testle kalibre edilebilen yeni kişiselleştirilmiş ses profiline sahip. Uygulama ile ekolayzır ayarları da yapılabiliyor. Ear 2, belirli kulak profiline ve çevreye göre istenmeyen sesleri kesen aktif gürültü önleme özelliğine de sahip.

Nothing, 11.6mm sürücüleri grafen ve poliüretan malzemeden yapılmış yeni bir diyafram birimini güncellemiş. Bununla birlikte, gürültülü ortamlarda sesin daha iyi izole olmasını sağlayan ses alma özelliği de iyileştirilmiş. Ear 2, çift eşleştirme özelliğine de sahip; Android telefonlarda Google Fast Pair’ı destekliyor.

Pil ömrü açısından, Nothing Ear 2, şarj kutusuyla birlikte 36 saate kadar dayanıyor. IP55 ve IP54 sertifikalarına sahip olan kutu, USB-C kablosuyla veya kablosuz olarak (2.5w hızda) şarj olabiliyor.

Nothing Ear 2 fiyatı

Nothing Ear (2), 150 dolar fiyat etiketiyle satışa çıkacak. 28 Mart’tan itibaren Nothing’in resmi sitesi ve belli perakende mağazalarıdan satın alınabilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim