Anlık Bildirim

Qualcomm, Nothing Phone 2’de kullanılacak işlemciyi ağzından kaçırdı

Dünyanın en büyük mobil çip üreticilerinden olan Qualcomm, Nothing’in sürprizini bozdu. LinkedIn platformunda yayınlanan gönderi, Phone 2’nin işlemcisini doğrulamış oldu.
Nothing Phone 2'de kullanılacak işlemci belli oldu Tam Boyutta Gör
OnePlus’ın kurucu ortaklarından olan Carl Pei’nin yeni markası Nothing, büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Ear (1), Ear (Stick) ve Phone (1) ürünleri ile dikkatleri üzerine çeken firma, yakında yeni akıllı telefonunu tanıtacak. Phone (2) ismiyle gelecek olan cihazdan yeni detaylar gelmeye devam ediyor.

Nothing Phone (2), Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisine sahip olacak

Geçtiğimiz günlerde Phone (2)’nin Snapdragon 8 serisi bir çipe sahip olacağı açıklanmıştı ancak cihazda kullanılacak spesifik model hala bir soru işaretiydi ancak bir Qualcomm yöneticisi, Nothing’in sürprizini istemeden bozdu. Qualcomm’da kıdemli bir yönetici olan Alex Katouzian, LinkedIn platformunda üzerinde Nothing Phone (2)’nin Snapdragon 8+ Gen 1 yongasına sahip olacağını duyurdu. Katouzian, daha sonra gönderiyi düzenlese de firmanın sürprizi artık ortaya çıkmış oldu.

Nothing Phone 2'de kullanılacak işlemci belli oldu
Phone (1) cihazında Snapdragon 778G+ işlemcisine yer veren Nothing, yeni nesil akıllı telefonu ile çok daha rekabetçi olacağa benziyor. 8+ Gen 1, Qualcomm’un en güçlü çip seti olmasa da yonga seti, muhteşem bir performans sunuyor. Umarız Nothing, daha üst seviye yonga setlerine geçmesi ile ürünlerinde ciddi bir fiyat artışına gitmez.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim