
Nothing haftaya ne tanıtacak?
Nothing markasının yaptığı paylaşımda bir kara öküz böceğine odaklanılıyor. Videoda böcek kısa bir süre kadraja girerken resimde ise böceğin kıskaçlarına üst profilden bir bakış atılmış. Girişim önümüzdeki günlerde yeni ipuçları paylaşacak.
Daha önce Nothing Ear (1) kulaklığı için bir kelebek, önce Nothing Phone (1) akıllı telefonu için de papağan simgelenmişti. Kara öküz böceği gücü ve dayanıklılığı temsil ediyor. Bazı kaynaklar kıskaç şekline göre bir tripod tanıtılabileceğini düşünüyor. Bazı kaynaklar ise dörtgen şeklinde bir kablosuz hoparlörün sızıntılarını paylaşıyor.
Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin:



20 sene önce yerli ve milli tüfek bile üretemeyen ülkeden bugün dünyanın konuştuğu savunma sanayi projelerini gerçekleştiren ülkeye. Hamdolsun.