Anlık Bildirim

Nvidia Ampere ekran kartlarına Battlefield 2042 hediye

Ampere tabanlı Nvidia GeForce RTX 3000 serisi ekran kartı barındıran masa üstü ve dizüstü bilgisayar sistemleri Battlefield 2042 hediyesiyle satın alınabiliyor.

Battlefield 2042 müjdesi Tam Boyutta Gör

Zaman zaman satışları arttırmak için ekran kartı ve işlemci üreticilerinin yaptığı hediye oyun kampanyasına bir yenisi daha ekleniyor. Ampere tabanlı Nvidia RTX 3000 serisi ekran kartlarına yeni bir kampanya başladı. 

Battlefield 2042 hediye

Nvidia tarafından yapılan açıklamaya göre GeForce RTX 3070, RTX 3070 Ti, RTX 3080, RTX 3080 Ti ve RTX 3090 ekran kartlarından satın alan oyun severlere EA Origin üzerinden bir adet Battlefield 2042 kodu hediye edilecek. 

24 Ağustos itibariyle başlayan kampanya Çin hariç tüm dünyada 14 Eylül tarihine kadar devam edecek. Katılımcıların bu ekran kartlarını barındıran masa üstü ve dizüstü bilgisayar sistemlerini anlaşmalı perakende platformlarından satın almaları gerekiyor. 

Katılımcılar oyun hediyesinin yanında oyunun açık betasına da erişme şansı elde edecek. Ayrıca oyun içi özel silahlar, oyuncu kartları, arka planlar ve özel süsler de yine bu paket içerisine dahil olacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8669 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim