Anlık Bildirim

Nvidia’nın çizimleri tabloya dönüştüren Canvas uygulaması yayınlandı

Nvidia’nın Mart 2019’da demosunu gösterdiği GauGAN, Canvas adlı uygulama olarak son kullanıcı ile buluşuyor. RTX grafik kartı sahipleri için açık betaya girdi. Bugün itibariyle indirebilirsiniz.

Nvidia’nın çizimleri tabloya dönüştüren Canvas uygulaması yayınla


Nvidia Research tarafından geliştirilen adeta çizimleri tabloya dönüştürme aracı olan GauGAN, 2019 yılında bir demo ile tanıtılmıştı. Yapay zeka ile çalışan ve bilim kurgu filminden çıkmış gibi görünen bu aracın son kullanıcı ile buluşup buluşmayacağı ise merak konusuydu ancak Nvidia GauGAN ile çalışan Canvas uygulamasını tanıttı ve RTX grafik kartı sahipleri açık betaya kayıt olabiliyor. 

Nvidia Canvas, renkler yerine materyaller kullanarak çizim yapmanıza olanak sağlıyor, ardından yapay zeka ile bu çizimleri fotorealistik resimlere dönüştürüyor. Çizimi yaparken aynı anda fotorealistik resmi görebiliyorsunuz ve beklemenize gerek kalmıyor. Ayrıca çizim sonucu oluşan dosyalarınızı .psd formatında kaydedip doğrudan Photoshop’a aktarabiliyorsunuz.

Nvidia’nın çizimleri tabloya dönüştüren Canvas uygulaması yayınla



15 farklı material ile çıkış yapan uygulamada ayrıca 9 farklı stil bulunuyor bu sayede fotorealistik resmi istediğiniz gibi şekillendirebiliyorsunuz. Materyaller arasında çim, kar, taş, dağ, sis ve su birinkintisi gibi seçenekler bulunuyor. Stiller ile de güneş ve ay ışığı gibi parametreleri değiştirebiliyorsunuz. Nvidia’nın açıklamasına göre GAN, Nvidia DGX sistemi üzerinde 5 milyon farklı fotoğraf ile eğitilmiş. Bu sayede çıkan resimler de oldukça gerçekçi oluyor.

Açık betaya kaydolmak için buraya tıklayın.
Aşağıda da Canvas’ın tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim