Anlık Bildirim

Nvidia, yeni mobil ekran kartlarını duyurdu: Dizüstü bilgisayarlara RTX 2050 geliyor

Ekran kartı sektörünün büyük isimlerinden biri olan Nvidia, önümüzdeki yıl dizüstü bilgisayarlarda kullanılacak RTX 2050, MX570 ve MX550 ekran kartlarını duyurdu. 

Nvidia, yeni mobil ekran kartlarını duyurdu: İşte detaylar Tam Boyutta Gör

Ekran kartı sektöründe madencilik ve tedarik sorunları devam ederken dev yonga üreticisi Nvidia, yeni ekran kartları RTX 2050, MX570 ve MX550’i duyurdu. Yeni kartlar, önümüzdeki yılın başlarında piyasaya çıkacak dizüstü bilgisayarlarda kullanılacak.

Giriş seviyesinde seçenekler artıyor

Şirketin halihazırda RTX 3050 yongasının güç verdiği bilgisayarlar olsa da yeni ekran kartları, farklı donanım gereksinimleri olan kullanıcılar için seçenekleri arttıracak. Bununla birlikte uygun bir fiyat ile gelmesi beklenen RTX 2050, RT çekirdekleri, Tensor çekirdekleri, DLSS, Nvidia Reflex, Nvidia Broadcast, Nvidia Encounter ve Nvidia Optimus gibi tüm Nvidia teknolojilerini destekleyecek.

Nvidia tarafından yeni kartların detayları paylaşılmadı ancak şimdiye kadarki en hızlı MX serisi ekran kartı olması beklenen MX570, bir önceki seriye oranla daha hızlı belleğe ve daha fazla CUDA çekirdeğine sahip olacak. MX450'nin halefi olan GeForce MX550'nin ise, Adobe Lightroom ve Premiere Pro gibi uygulamalarda daha fazla performans sunacağını söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim