Anlık Bildirim

Okült korku oyunu Night Book, bu ay birçok platformda çıkışını yapıyor

Wales Interactive’in yeni korku oyunu Night Book, bu ay iOS, PC ve konsol için çıkışını yapıyor olacak. Farklı bir deneyim sunacak olan oyunda bakalım bizleri neler bekliyor…

Okült korku oyunu Night Book, çıkışını yapıyor

Wales Interactive’in Night Book isimli korku dolu yeni oyunu, 27 Temmuz’da PC, PS4, PS5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch ve iOS cihazlar için yayınlanıyor. Wales Interactive; Deathtrap Dungeon, Saw Black Clouds ve Maid of Sker gibi oyunlara imza atmıştı. Beğenilen oyun geliştiricisi, FMV ve interaktif film yapımcılığı konusunda uzman görülüyor.

İnteraktif film listesinde en yeni üye olarak Night Book, yer alacak gibi gözüküyor. Oyunun ilginç ve bir o kadar da korkunç fragmanına yukarıdan göz atabilirsiniz. Oyun, evden tercümanlık yapan Loralyn adlı hamile kadının ürpertici hikayesini anlatıyor. Hasta babası ile yaşıyor ve kocası evde yok. Loralyn bir şekilde hayatına girmiş kötülükten sıyrılarak, ailesini güvende tutmak ve istemeden onları büyük bir tehlikeye atmamak için doğru seçimleri yapmak zorunda kalacak. Ailesinin kaderi kendi ellerinde.

Oyuncuların ortaya çıkarması gereken bir hikaye olacak ancak, verilen kararlar doğrultusunda farklı yollardan birden fazla farklı sonuca ulaşılabilecek. Tüm oyunun, karantina esnasında uzaktan çekildiğini de belirtelim.

Eğer oyunun erken erişimine veya demo sürümüne erişmek isterseniz, buradan Steam sayfasına ulaşarak inceleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim