Anlık Bildirim

Yaani 1 haftada 1 milyon indirildi

Turkcell'in geçtiğimiz hafta tanıtımını yaptığı Yaani arama motoru ilk haftada bir milyon rakamına ulaşarak yerli uygulamalar arasında ilk haftada en fazla indirilen uygulama oldu.

Yaani 1 haftada 1 milyon indirildi Tam Boyutta Gör

Turkcell’in arama motoru Yaani, ilk haftada bir milyon indirilme rakamına ulaştı. Böylece Yaani, ilk hafta itibari ile Türkiye’den çıkan uygulamalar arasında en fazla indirme sayısına ulaşan uygulama oldu. Yaani, ilk üç günde uygulama marketlerinin en çok indirilen uygulamalar listesinde birinci sıraya yerleşmişti.

Yaani, Turkcell tarafından geliştirilen ve Türkçe diline özel algoritmalar içeren bir arama motorudur. Şimdilik sadece Android ve iOS uygulamaları üzerinden kullanılabilen Yaani, yakın zamanda web site üzerinden arama özelliğine kavuşacak.

Yaani, Turkcell’in diğer servisleri ile uyumlu çalışıyor. Örneğin bir şarkı araması yapıldığı zaman şarkının Fizy sayfası çıkıyor. Yakında eklenecek özellikler ile Yaani, alışveriş sitelerindeki ürünlerin fiyat bilgisini gösterecek ve fiyat karşılaştırması yapabilecek.

Yaani’yi Google Play ve App Store uygulama marketlerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Yaani’yi indiren Turkcell aboneleri indirdikleri için 1 GB internet, kullandıkları her ay için ekstra 1 GB internet kazanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7171 kez okundu.
30 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
turkcell, yaani ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim