Anlık Bildirim

Oppo Reno5 Pro + renk değiştirebilir arka yüzey ile gelebilir

Yakın zamanda duyurulacak olan Oppo Reno5 Pro + modeli, akıllı telefon endüstrisinde bir ilk olabilir. Telefonun elektrokromik arka kapağa sahip ilk seri üretim akıllı telefon olacağı söyleniyor.

Oppo Reno5 Pro + renk değiştirebilir arka yüzey ile gelebilir Tam Boyutta Gör

10 Aralık'ta duyurulacak olan Oppo Reno5 serisi için geri sayım sürerken, ailenin tepe modeli Oppo Reno5 Pro + ile ilgili önemli detaylar paylaşıldı. Sızdırılan bilgilere göre Oppo Reno5 Pro + dünyanın elektrokromik camlı ve seri üretimi yapılan ilk akıllı telefonu olacak. 

Oppo Reno5 Pro + elektrokromik cam sayesinde renk değiştirebilir 

Elektrokromik cam, daha önce akıllı telefon endüstrisinde OnePlus'ın Concept One modelinde karşımıza çıkmıştı. Kameranın yer aldığı bölüme elektrokromik cam uygulayan OnePlus, bu sayede kamera lenslerini gizleyebiliyordu. 

Oppo'nun ise elektrokromik camı telefonun rengini değiştirmek için kullanacağı tahmin ediliyor. Bu bağlamda Oppo Reno5 Pro + elektrokromik cam ile gelirse elektrokromik cam kullanılan ilk seri üretim akıllı telefon unvanı Oppo Reno5 Pro +'ın olacak.

Oppo Reno5 Pro + renk değiştirebilir arka yüzey ile gelebilir Tam Boyutta Gör

Snapdragon 865'ten güç alacak

Sızdırılan bilgilere göre Oppo Reno5 Pro+ Snapdragon 865 yonga setinden güç alacak. Kamera tarafında ise dörtlü kurulum ile geleceği söylenen telefonda; 50 MP çözünürlüklü bir Sony IMX7xx sensörü, 2x optik yakınlaştırma yapabilen 12 MP telefoto kamera, 16 MP ultra geniş açılı kamera ve detayları henüz bilinmeyen dördüncü bir kamera sensörü daha yer alacak.

Oppo Reno5 Pro + modeli, 10 Aralık'ta Reno5 ve Reno5 Pro modelleriyle birlikte duyurulacak. Telefonların piyasaya sürüldüklerinde, Türkiye'de de satışa çıkması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim