Anlık Bildirim

Oppo Watch 2’nin sızdırılan yeni görselleri ile beraber tasarımı netleşiyor

Oppo’nun yeni akıllı saati Oppo Watch 2’nin Çin’deki çıkış tarihi olan 27 Temmuz’dan önce bir takım görsel sızıntıları ile beraber tasarımı ortaya çıktı diyebiliriz. Detaylar haberimizde…

27 Temmuz’da Çin’de tanıtılacak olan Oppo Watch 2, arama desteğine sahip olacak gibi görünüyor. Sızıntıyı yapan Evan Blass tarafından paylaşılan görüntüler yeni akıllı saatin tasarımını da ortaya çıkardı. İlk Oppo Watch, Çin’de eSIM desteğine sahipti, ancak diğer ülkelerde yoktu, bu yüzden, kendi ülkesinden diğer pazarlara yayıldığında Watch 2’de de durumun böyle olup olmayacağını hep birlikte göreceğiz.

Oppo Watch 2’nin sızdırılan görselleri ile tasarımı ortaya çıktı

Blass tarafından paylaşılan bir başka görselde ise, Oppo Watch 2’nin bir harita üzerinde yol tarifi gösterdiğini ve muhtemelen yerleşik GPS’e sahip olacağını gösteriyor. İlk Oppo Watch’da da bu özellik vardı. Bu nedenle Watch 2’de yerleşik GPS’in olması olası olacak.

Oppo Watch 2’nin sızdırılan görselleri ile tasarımı ortaya çıktı

Oppo Watch 2’nin beklenen özellikleri !

Oppo henüz yeni akıllı saati Oppo Watch 2 hakkında çok fazla açıklama yapmadı. Ancak Çin’de çeşitli bağlantılar üzerinden akıllı saatin oyun modu ve kamera kontrolü gibi özellikleri olacağı sızdırılmıştı. Daha önceki sızıntılar ise Snapdragon Wear 4100’e sahip olacağını iddia etmişti. Ve dahası eSIM, LTE desteği ve yeni Oppo Relax uygulaması ve stres algılama seçeneklerinin de mevcut olabileceği söylenmişti.

Oppo Watch 2, ColorOS’u çalıştıracak ve ayrıca daha uzun pil ömrü için ikincil bir gerçek zamanlı işletim sistemine sahip olacak. Akıllı saat 42mm ve 46mm boyutlarında olacak ve aralarından seçim yapabileceğiniz birden fazla renk seçeneği ile gelecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim