Anlık Bildirim

Samsung kurumsal depolama için dünyanın en büyük SSD'sini tanıttı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, kurumsal pazara yönelik dünyanın en büyük katı hal sürücüsünü tanıttı. Yeni SSD, işletmelere 15.36TB gibi oldukça yüksek bir depolama kapasitesi sunuyor.
Samsung bugün kurumsal depolama pazarı için tasarlanmış 15.36TB gibi devasa bir kapasiteye sahip olan yeni SSD modeli PM1633 ile birlikte ürün portföyüne yeni bir ekleme yaptığını duyurdu. Kendi sınıfında dünyanın en büyük katı hal sürücüsü olan PM1633 yüksek performans vadediyor.
Yenü sürücü "gelişmiş kontrolcü birimleri ve 16GB DRAM tarafından desteklenen bir 12Gb/s Serial Attached SCSI (SAS) arabirimine dayanıyor. Samsung'un ince 2,5 inç form faktörü içine tüm bu depolamayı sığdırması gerçekten dikkat çekici.
Şirket ayrıca sürücünün rasgele okumama ve yazma gerçekleştirdiğini ve sırasıyla 200.000 - 32.000 IOPS hızına ulaşabildiğini iddia ediyor. Bunun yanında sıralı (sequential) okuma ve yazma hızını 1,200MB/s'ye kadar yükselttiklerini belirtiyor.
İşletmeler, yıl içersinde kullanılabilir duruma geldiklerinde daha küçük bir sürücü satın almaları da mümkün olacak. Yeni ürünün 7.68TB, 3.84TB, 1.92TB, 960GB ve 480GB'lık sürümleri de piyasaya sürülecek. Yeni 15.36TB kurumsal SSD için herhangi bir fiyatlandırma bilgisi yok ancak oldukça yüksek bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim