Anlık Bildirim

Porsche, ilk eletkrikli otomobili Taycan'ın taslak çizimlerini yayınladı

Porsche, Eylül ayında tanıtacağı ilk elektrikli otomobilinin taslak çizimlerini yayınladı. Taycan'ın tasarımını ortaya koyan eskizler nasıl bir araçla karşılacağımız konusunda iyi bir fikir veriyor.
Porsche merakla beklenen ilk elektrikli otomobili Taycan'ın taslak çizimlerini yayınladı. Alman otomobil üreticisi bir süredir aracın teaser görsellerini yayınlayarak tansiyonu yükseltiyor. Son olarak ise bu yıl 10 bin adet Taycan üretileceğini açıkladı. Porsche Taycan'ın fiyatı 90.000 ila 130.000 dolar arasında değişecek.
Yayınlanan yeni görseller şık far tasarımını ve aracın düşük sürüş yüksekliğini ortaya koyuyor. Porsche tasarım departmanı başkanı Michael Mauer, yapılan basın açıklamasında "Doğrusunu söylemek gerekirse Taycan'ın tasarımına sıfırdan başlamadık, çünkü insanların ilk bakışta onun bir Porsche olduğunu anlaması gerektiğini biliyorduk" ifadelerini kullandı.

Geri sayım başladı

Daha önce Porsche Taycan'ın render görselleri ve casus fotoğraflarını da görmüştük. Ancak yayınlanan bu taslak çizimler nasıl bir otomobille karşılaşacağımız hakkında çok daha net bir fikir veriyor. Aracın dünya prömiyerine üç ay gibi bir süre kaldı. Dolayısı ile Porsche'nin ilk eletktrikli otomobili ile tanışabilmemiz için biraz daha beklememiz gerekecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim