Anlık Bildirim

OtterBox'tan iPhone 12 için MagSafe uyumlu oyun klipsi geldi

OtterBox, iPhone 12 için yeni bir oyun klipsi piyasaya sürdü. MagSafe uyumlu aksesuar akıllı telefonu Xbox kontrolcüsüne bağlama sürecini kolaylaştırıyor.

OtterBox'tan iPhone 12 için MagSafe uyumlu oyun klipsi Tam Boyutta Gör

Apple marka telefonları oyun kontrolcüsüne bağlamak için birçok seçenek var. Eğer bir iPhone 12 (mini, Pro, Pro Max) sahibiyseniz ve Xbox kontrolcünüz varsa OtterBox'ın yeni oyun klipsi bu deneyiminizi daha da rahat hale getirebilir.

MagSafe uyumlu aksesuar iPhone 12'nizi Xbox kontrolcüsüne bağlama sürecini kolaylaştırıyor. Oyun klipsi, MagSafe'in manyetik özelliklerini kullanarak akıllı telefonunuzu mıknatıslarla sorunsuz bir şekilde yerine oturtmanızı sağlıyor.

OtterBox'tan iPhone 12 için MagSafe uyumlu oyun klipsi Tam Boyutta Gör

OtterBox MagSafe oyun klipsi fiyatı

Bazı MagSafe uyumlu aksesuarlar, iPhone 12 serisi telefonları şarj edebiliyor ancak OtterBox'ın MagSafe oyun klipsi dairesel bir manyetik yüzey olmaktan öteye geçemiyor. Tek elle açı ayarı sunan aksesuar kontrolcüden çıkarıldığında masa standı olarak da kullanılabiliyor.

Aksesuar Xbox Series X/S, Xbox One kontrolcüleri ve Xbox Elite Kablosuz Oyun Kumandası ile uyumlu. Ayrıca OtterBox Easy Grip Controller Shell ile de kullanılabiliyor. Şirketin web sitesinde satışa sunulan oyun klipsinin fiyat etiketi 40 dolar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim