Anlık Bildirim

Kötü amaçlı bir mesaj PlayStation 4'leri çökertiyor

Son zamanlarda popüler oyun konsolu PlayStation 4 kullanıcılarının başı kötü amaçlı bir mesajla dertte. Gelen bilgilere göre PlayStation Network'ten gönderilen mesaj konsolları çökertiyor.
Gelen kullanıcı bildirimlerine göre PlayStation 4 oyun konsollarının çökmesine neden olabilecek kötü amaçlı bir mesaj dolaşıyor. Sosyal medya ve forumlardaki birçok kullanıcı PlayStation Network (PSN) aracılığı ile gönderilen bu mesajların cihazlarını çökerttiğini ve fabrika ayarlarına sıfırlamak zorunda kaldıklarını belirtiyorlar.

Cihaz fabrika ayarlarına dönmeden açılmıyor

Akıllı telefonlarda da görülebilen bu tip kötü amaçlı ileti dizilerinde, cihazın çökmesini sağlayan bir dizi karakter yer alıyor. En son iPhone kullanıcılarının da başına gelen bu tip güvenlik açıklarını şirketler en kısa süre içinde kapatıyor ve bir güncelleme yayınlayarak kullanıcılara sunuyor.
Şimdilik yapacağınız en iyi şey Sony tarafından yayınlanacak olan güncelleme gelene kadar, PSN'deki diğer oyunculardan gelecek mesajları açmamak olacaktır. Eğer mesajları yine de görmek istiyorsanız Android veya iOS cihazlarda kullanılabilen resmi uygulama PlayStation Messages'ı telefonunuza yükleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim