Anlık Bildirim

Sony'nin yeni el konsolu Kasım'da geliyor: İşte fiyatı

Sony'nin PlayStation Q Lite isimli el konsolunu Kasım ayında piyasaya süreceği söyleniyor. Güvenilir bir kaynak cihazla ilgili bildiklerini ve fiyat etiketi hakkındaki görüşlerini açıkladı.
Sony'nin yeni el konsolu Kasım'da geliyor: İşte fiyatı Tam Boyutta Gör
Sony'nin PlayStation Q Lite el konsolu yıl sonuna doğru gelecek gibi görünüyor. Gazeteci Tom Henderson'a göre şirket yeni taşınabilir oyun konsolunu Kasım ayında kulaklık ve çıkarılabilir disk sürücülü PS5 gibi diğer yeni ürünleriyle birlikte piyasaya sürebilir.

Henderson, Q Lite'ın aslında tam anlamıyla bir el konsolu olmadığını bunun yerine PlayStation için tasarlanmış bir aksesuar olduğunu belirtti. Cihaz genel hatlarıyla rakiplerine benzeyecek olsa da kendi başına oyun çalıştıramayacak.

Sony'nin yeni el konsolu Kasım'da geliyor: İşte fiyatı Tam Boyutta Gör

PlayStation 5 gerektirecek

PlayStation Q Lite'ın Remote Play (Uzaktan Oynama) aracılığıyla görüntü akışı sağlayacak bir PlayStation 5'e ihtiyaç duyacağı belirtiliyor. Yani tam teşekküllü bir el konsolundan ziyade PS5'ten oyun yansıtılıp oynanabilen bir cihazdan bahsediyoruz.

Aktarılan bilgilere göre Q Lite, DualSense oyun kumandasının 8 inç ekranlı versiyonu olacak. Henderson el konsolu değil de PlayStation 5 için bir aksesuar olarak değerlendirilmesi gerektiğini söylediği cihazın 200 dolar civarında bir fiyatla satışa sunulacağını düşünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17383 kez okundu.
12 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, el konsolu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim